Ötezer Redmi Note 75 másodperc alatt

A Xiaomi már többször is bizonyította, hogy mennyire jó ár/érték arányú telefonokkal rendelkeznek, elég csak a Redmi 1s-re gondolni, melynek első készletét 8 perc alatt alatt elkapkodták. A rendkívül gyorsan értékesítésre kerülő készülékek sorát korábban a szintén felkapott Redmi Note folytatta (Tajvanon 1 másodperc alatt 10 ezer, 12 óra alatt pedig 40 ezer darab fogyott belőle), a kínai gyártó phabletjének szingapúri megjelenése pedig még jobban bizonyította a kelendőséget, az első 5000 darab masina ugyanis mindössze 75 másodperc alatt gazdára talált.

Az ötezres darabszám tényleg nagyon jól hangzik, a siker azonban megítélés kérdése, mivel a távol-keleti országban nagyságrendileg ötmillióan laknak, vagyis a népesség mindössze 0,1%-a vásárolt egyelőre a kínaiak termékéből, más kérdés, hogy a további előrendeléseket nem számították bele a jelentésbe. A Xiaomi mindenesetre megint kiemelkedő eredményt ért el, ha pedig azt vesszük, hogy Kínán és Tajvanon kívül még csak most válik elérhetővé Redmi Note, akkor sok kecsegtető adat láthat még napvilágot a közeljövőben.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

  • Xiaomi Hongmi - vörös rizs

    A Xiaomi csúcsmodellje után a középkategóriába szánt Hongmi is látogatást tett nálunk. Vajon az olcsóbbik modell is olyan vonzó, mint a MI-3?

  • Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak

    Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.

  • Xiaomi MI-2 - lehetetlen küldetés

    Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.

Hirdetés