Óriástablettel készül a Huawei

Persze, nem akkorával, mint a Galaxy Tab S széria Ultra modelljei vagy az egykori View, de a 13,2 hüvelykes panel így is tekintélyes lesz.

Régen a 7 hüvelykes eszközöket hívtuk tabletnek, manapság egy átlagos okostelefon képátlója mozog minimum 6,5 hüvelyk körül, értelemszerű, hogy a táblagépek mérete is növekedett az utóbbi időben. 8 hüvelykes ajánlat már alig van, mondjuk a Nokia pont csinált egy belépőset tavaly, de az átlag 10-12 hüvelyk. Ha ennél nagyobb képernyőfelületre vágyunk jelenleg a Samsungnak van érvényes ajánlata a 14,6 hüvelykes Galaxy Tab S9 Ultra és az elődmodell formájában, a View meg már a maga idejében is teljesen indokolatlan volt.

Szóba jöhet még az Apple 12.9-es szériája mint az átlagosnál valamivel nagyobb megoldás, illetve a legfrissebb előzetes alapján a Huawei is készül egy 13,2 hüvelykes panellel szerelt óriástáblával. A MatePad Pro 13.2 szeptember 25-én mutatkozik be Kínában a múlt héten barcelonában debütáló Watch Ultimate Gold Edition mellett. A képen egy vékony, természetesen M Pencil kompatibilis eszköz rajzolódik ki rendkívül keskeny képernyőkávákkal, ami a tekintélyes méret mellett további motivációt jelenthet a billentyűzettel való használatra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés