Oreós bétát kapott a Xiaomi Mi A1 és a Nokia 5

Bár nyáron startolt el, 2017 legvégén még mindig csak 0,5%-on áll az Android 8.0 Oreo elterjedése a hatalmas androidos verziópalettán. Sorban érkeznek ugyanakkor a frissítések vagy legalább a frissítések tesztváltozatai. Az Android One project keretében piacra került Xiaomi Mi A1 még Android 7.1.2-vel indult útnak, és a Google-közeli szoftver miatt időszerű volna oreós frissítése. Ehhez került most közelebb az ár/érték bajnok az 1104 megabájtos béta közzétételével azok számára, akik jelentkeztek a tesztelésére.

A Xiaomi Mi A1 nem más, mint a Mi 5X, csak MIUI 9 helyett gyári Androiddal
Kitűnő készülék a Xiaomi Mi A1, az év végéig ígért Android 8.0 Oreo frissítéssel pedig még ütősebb ajánlat lehet [+]

Mivel a Xiaomi az év vége előtt ígéri a végleges változat befutását, remélhetőleg kevés hiba maradt a frissítésben, és stabil Oreo kerülhet a karácsonyfás háttérkép alá. A Nokia 8-ra már meg is érkezett a kekszes Android, míg az ígéreteknek megfelelően elérhetővé vált a béta a Nokia 5-re, amit hamarosan a Nokia 6 hasonló tesztcsomagja követ.

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia 8 - a múltat elfeledni

    Második körben tényleg csúcsmodellt csinált a HMD, de mire elkészült, addigra beleszürkült a mezőnybe. Nem rossz, de nincs benne semmi rendkívüli.

  • Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom

    Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.

  • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

    Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

Hirdetés