Zavar az Erőben: mégis lesz OnePlus 4?

Hirdetés

Tegnap, azaz május 4-én volt a Star Wars nap, és a OnePlus sem maradt adós egy kapcsolódó tweettel. Önmagában a dolog még nem feltétlenül volna hírértékű, viszont sokatmondó az alább is látható bejegyzés. A híres az Erő legyen veled! sor angolul úgy hangzik, hogy may the Force be with you, és csaknem ugyanígy cseng a Csillagok háborúja nap és OnePlus változata: may the fourth be with you! – azaz a negyedik legyen veled! Két fénykard között ráadásul a négyes szám is kirajzolódik, úgyhogy a táblára fel lehet írni egy újabb potenciális információmorzsát.

Az OppoMart nevű online bolt ennél is tovább megy, és már a specifikációt is tudni véli a OnePlus 4-ről, amit OnePlus 5-nek nevez. A 450 dollárért kosárba még nem helyezhető masinát 5,5 hüvelykes QHD megjelenítővel, Snapdragon 835-ös SoC-vel, 6 GB RAM-mal, 64/128 GB ROM-mal, 12 megapixeles hátlapi duplakamerával, 8 megapixeles előlapival, 3580 mAh-s teleppel és 2.0-s szabványú Dash Charge gyorstöltővel várja. Azért nem feltétlenül tulajdonítanánk túl nagy jelentőséget ezeknek a specifikációknak és a mintegy 130 ezer forintos árcímkének, szokása egyes ázsiai boltoknak önreklámot csinálni pletykákból hallott termékekkel és specifikációkkal. Az is tény viszont, hogy ezeket a termékoldalakat nem sokkal a hivatalos bemutató előtt szokták élesíteni, úgyhogy simán lehet, hogy pár hét múlva tényleg befut a OnePlus 4 vagy 5.

Előzmények

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

  • Kerámiahátlappal érkezik a OnePlus 5?

    Nincs a címben elírás, a tetrafóbia miatt maradhat ki a 4-es sorozatszám a OnePlus családból, de azért a 3T folytatása jövőre megérkezhet.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés