Olimpiai kiadást kaphat a Galaxy S7

Kihasználva a 2012-es londoni olimpiai játékokhoz kapcsolódó hatalmas érdeklődést, a Samsung óriási költségvetéssel reklámozta az eddigi egyik legsikeresebb androidos mobilt, a Galaxy SIII-at. A sorozat következő tagjai is jól teljesítettek az eladások szintjén, ám nem annyira jól, ahogy azt a gyártó és az elemzők remélték. Tavaly komoly változás következett be dizájnban és anyaghasználatban, idén pedig a kompromisszumoktól szabadultak meg, hiszen a Galaxy S7 megnövelte a telepméretet és visszahozta a microSD foglalatot, illetve a por- és vízálló kivitelt.


Olimpiai kiadással bővülhet a Galaxy S7 variánsok sora [+]

A londoni előzmények után nem lenne meglepő, ha a riói játékokra is komoly reklámösszegeket költene a gyártó, és a SamMobile megtudta, hogy fejlesztés alatt áll egy Hero2_Olympic_edition kódnevű mobil. Mivel a Hero2 a Galaxy S7 kódneve, jó eséllyel tényleg egy olimpiai variánsról lehet szó, exkluzív virtuális valóság tartalmakkal. Ez azért sem volna meglepő, mert a Samsung a februári lillehammeri ifjúsági téli olimpián már szolgáltatott különleges tartalmakat VR-ban, később pedig felbukkantak az IOC_Olympic_app és a Rio2016_WOW_Olympic_app kódnevek, amelyek már a riói eseményre célozgatnak. A SamMobile szerint nem kizárt, hogy az S7 olimpiai kiadása Gear VR kiegészítővel és előre telepített, exkluzív tartalmakkal érkezik.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés