Olcsóbb lesz a HTC U 11, mint a U Ultra?

Hirdetés

Komoly változások előtt áll a HTC: a pletykák szerint a prémiumkategóriás, egykori One széria is üveg hátlapra vált, sőt: a U (ejtsd: „jú”) sorozat nevet is átveszi, de nem ez lesz az egyetlen érdekessége. A U 11 oldaléleiről eddig is érdekes információk derültek ki, és a minap felbukkant, majd eltűnt a Play Áruházból a HTC Edge Sense nevezetű alkalmazás, amely röviden megmutatta, mire lehet számítani. Úgy tűnik, az oldalkeret (egy részébe) nyomásérzékelők lesznek elhelyezve, és a telefont kétoldalt megszorítva (ami ugye pont kézre esik) különféle funkciókat lehet kiváltani.

Az oldalak szorongatása lehet a HTC U 11 egyik extrafunkciója Az oldalak szorongatása lehet a HTC U 11 egyik extrafunkciója
Az oldalak szorongatása lehet a HTC U 11 egyik extrafunkciója (forrás: AndroidPolice) [+]

A képernyőképek a kamera, az üzenetküldő és a Google Segéd esetében is Edge Sense extrafunkciókra utalnak, és el tudjuk képzelni, hogy az oldalak finom megszorítása éjjeli fotózáskor kevésbé bemozduló eredményekkel jár, mintha a képernyőre bökne az ember. A másik U 11-et érintő hír is az ígéretes kategóriába sorolandó: az ePrice szerint a Snapdragon 835-tel érkező HTC csúcsmodell olcsóbb lehet a méretes és dupla kijelzős U Ultránál, Tajvanon például 20 ezer helyi dollárba kerülhet (190 ezer forint). Piaconként nyilván lesznek eltérések, de azért az U 11 remélhetőleg marad az előbbi phablet 250 ezer forintos hazai ára alatt. A bemutatóra holnap kerül sor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Mindent rögzíthet a HTC U 11

    Az ugyan nem derül ki a friss előzetesből, hogy a 360 fokos felvétel alatt mire céloz a gyártó, de legalább már csak párat kell aludni, hogy okosabbak legyünk.

  • Nagyon dögös a HTC U 11 vörösben

    Ha a kiszivárgott renderek a valós HTC csúcsmodellt ábrázolják, nem lesz gond a polcokon a figyelemfelkeltés.

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • A HTC U lehet a tajvaniak 2017-es zászlóshajója

    Friss sajtóértesülések szerint nem véletlenül rántotta le a leplet a HTC egy új szériáról, a U Play és a U Ultra után jöhet a középső, legerősebb testvér.

Hirdetés