Nagyon dögös a HTC U 11 vörösben

Hirdetés

Jövő hét keddre ígérik az előzetesek az új HTC csúcsmobil bejelentését, és elég valószínű, hogy az U szériát és a tavalyi, szimpla számozást egyesítve egyszerűen csak HTC U 11-nek fogják nevezni. A gyártó a U Play és a U Ultra hátlapi üvegfelületét liquid metalnak titulálja, és valóban olyan ránézni a nálunk már megfordult két mobilra, mintha sűrű folyadék borítaná ezt az oldalt. Úgy tűnik, ez annyira tetszett a HTC vezetőségének is, hogy a One M7-tel induló, fémházas dizájn a prémiumkategóriában is erre vált, és az @OnLeaks egy videót is tud mutatni a kiszivárgott tervek alapján.

Ez persze még nem egy igazi telefon, csak egy rendervideó, ám az állítólag hivatalos színvariáció nagyon jól áll ennek a dizájnnak. Igaz, elöl a feketék dominálnak, így elrejtve a különféle szenzorokat és egyéb elemeket a kijelző körül. A HTC U 11 egyik érdekessége az Edge Sense névre hallgató gesztusvezérlés lehet, a mobil oldalait megérintve. A tervrajz alapján 9,2 milliméteres vastagnak várt masina várhatóan Snapadragon 835-tel, akár 6/128 gigabájtos RAM/ROM kombinációval, 16 megapixel előlapi és 12 megapixeles hátlapi kamerával, illetve 3000 milliamperórás teleppel érkezik, 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet nélkül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Az új HTC-n sem lesz jack csatlakozó

    Kéminformációk szerint a HTC is dobja a 3,5 milliméteres jack csatlakozót az új csúcsmodell esetében.

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés