Október 19-én mutatkoznak be a Pixel 6 készülékek

Az első hivatalos reklámban felbukkant dátum ezek szerint helytálló, két hét múlva érkeznek az Android 12-vel futó referenciamobilok.

A Google tegnap adta ki hivatalosan az Android 12 AOSP verzióját, a gyártók pedig rohamtempóban dobják ki a felhasználói bétákat, hogy minél hamarabb prezentálhassák az új rendszert a felhasználóknak. Még az is előfordulhat, hogy nem a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro lesz az első készülék, ami Android 12-t futtat, noha nyilván az elsők, amelyek eleve ezzel a verzióval kerülnek forgalomba. (Kivéve, ha a Realme megelőzi őket a nemzetközi piacon a GT Neo2-vel.)

Ha minden terv szerint halad, az Oppo már október 11-én, a Realme pedig október 13-án teszi elérhetővé az új, Android 12-re épülő felhasználói felületét, míg a hivatalos bejelentés szerint az idei Pixel modellek csak október 19-én érkeznek. A Pixel 6 és Pixel 6 Pro mellett nem kizárt, hogy az első hajlítható Pixel és a flexibilis formátumra optimalizált Android 12.1 is bemutatkozik a Google Pixel Fall eseményén.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés