Oreót kap a Nokia 2

A HMD az első anroidos Nokia készülékek bemutatásakor hangsúlyozta a terméktámogatás jelentőségét, ami esetükben a szinte vegytiszta Android termékciklusokon átívelő frissítését jelentette. A Nokia eszközök, amelyek az idei évben egyre komolyabb potenciált mutatnak egyrészt a felhasználói élmény, másrészt az ár/érték arány tekintetében, folyamatosan és viszonylag hamar megkapják a legújabb biztonsági protokollokat.


[+]

A főverziók tekintetében a Nokia 3, Nokia 5Nokia 6, Nokia 7 és Nokia 8 már a 8.1-es szoftvernél tart, míg a tavalyi belépő modell még az eredeti rendszerrel fut. A Nokia 2 nem mondható egy igazán sikerült terméknek, nem csak a konkurenciához viszonyítva, de önjogon sem tekintettük lenyűgözőnek. A friss, szintén 8.1-es rendszer viszont mindenképpen pozitívum, egy Android Go-val pedig még izgalmas is lenne, noha erre sajnos nincsen reális esély.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Nokia 1 - go, Android, go!

    A Nokia 1 a belépő szint alja, ezen viszont az Android 8.1-es Android Go szoftververzió próbál segíteni - több-kevesebb sikerrel. Nagyon lassú és szerény, cserébe olcsó és egy e-mailt pont meg lehet nézni rajta.

  • Nokia 2 - kegyelemkettes

    A legolcsóbb Nokia okostelefonnak igazából nem ebben a régióban lehet sikere, mert tudása igen alapszintű, csak az akkumulátor emeli ki a mezőnyből.

Hirdetés