Ilyen lehet az Xperia XZ4

El kell ismerni: a Sony mobiltervezéskor a saját útját járja, és bár ez nem jelent mostanság tetemes sikert a vásárlók körében, nem is hajol meg olyan trendek előtt, mint a szenzorsziget. Úgy tűnik, a bevágásból az Xperia XZ4 is kimarad, pont mint elődje. Persze, a 2019-es MWC-n már nem is az, hanem a totális képernyő dominanciába csak minimálisan belerondító kameraluk lehet a divat. Az XZ4 ez előtt se hajol meg.

Már legalábbis, ha a MySmartPrice és az @OnLeaks rendervideójának hinni lehet, amely állítólag hiteles CAD fájlból készült. Ez alapján 166,9 x 72,4 x 8,2 milliméteres, azaz hatalmas phabletre lehet számítani, 6,5"-es képátlóval.


(forrás: MySmartPrice / Onleaks) [+]

A videón és a képen szereplő mobil érdekessége mégsem ez, hanem a tripla kamerarendszer hátul: a Mate 20 Pro után örömmel várjuk a háromféle látószöggel szerelt mobilokat, bár a Galaxy A9 2018 megmutatta a mennyiségi elv buktatóit is. Az Xperia XZ4 még egy trendből kimaradhat, jelenlegi hatékonyságát tekintve szerencsére: a bekapcsolóba építik az ujjlenyomat-olvasót a képernyő helyett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia XZ3 - egy lencséből főzelék?

    Gyönyörű lett az új Xperia, amely pont annyi kávát tartott meg, hogy a kitűnő P-OLED panel két oldaláról minőségi sztereó hang szóljon. De csak egy kamera van hátul, ami a trendek ellen megy.

  • Sony Xperia XZ2 Premium - mi ez az ikzé?

    HDR-rel bővült a Sony 4K kijelzős sorozata, a kuriózumot ezúttal viszont a túloldal tartogatja. Mire mennek a japánok a dupla kamerával, és mitől hízott az XZ2 Premium negyedkilósra?

  • Sony Xperia XZ2 Compact - simulékony ragadozó

    Komfortosabb forma, tűéles kijelző, szupergyors hardver és végre kevesebb káva – megérkezett a kompromisszummentes kompakt csúcsmobil, avagy még várni kell a hibátlanra?

Hirdetés