2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Snapdragon 855-tel érkezik az Xperia XZ4

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Ice Universe

Legalábbis a pletykák szerint. Tárhely opcióból nem lesz hiány, a kijelző viszont megnyúlik, mint a rétestészta.

Hirdetés

A minap renderanyagok érkeztek a szokatlanul hosszúkásnak ígérkező, a 2019-es MWC környékére várt Sony Xperia XZ4-hez, most pedig a hardveres felszereltséget taglaló kéminformációk. A Qualcomm ezekben a napokban tartja éves összejövetelét, és a Snapdragon 855 tulajdonképpen hivatalosan is az új lapkájuk, 7 nm-es node-on és egy sor előremutató technológiával. Nem meglepő, hogy a tippek szerint a következő Sony csúcskészülék is ezt használja majd.


(forrás: MySmartPrice / Onleaks) [+]

Az Ice Universe úgy tudja: mellé a gyártó 6 GB LPDDR4X RAM-ot társít, 64 és 256 GB-os opciókkal. Az előlapra szélesvásznú kamera kerülhet, a hátlapra pedig tripla modul, a főegység esetében optikai képstabilizálással. A biometrikus szenzor oldalt várhatja az ujjat. Akad pár kétségtelenül érdekes tipp: a megjelenítő hatalmas, 6,55"-es lehet az LG gyártósorairól, FHD+ felbontással és egészen 21:9-re nyúlt képaránnyal, szenzorsziget nélkül.

Ez utóbbit edzett mozirajongó olvasóink CinemaScope néven ismerhetik, és valóban: az ultraszélesvásznú filmek szoktak ilyen aránnyal rendelkezni – ne felejtsük, a filmkészítéssel is foglalkozó Sonynak vannak ilyen egész estés produkciói. A másik meglepő információ a 3,5 milliméteres jack port visszatérése, már ha a forrásoldal forrása hiteles.  A telep egyébként 3900 mAh-s lehet, a készülék pedig 8,9 milliméteres vastag, úgyhogy ez az Xperia sem ígérkezik aprónak, amikor várhatóan február környékén bemutatkozik.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.