Az Xperia XA3 is 21:9-es képarányú lesz?

Hirdetés

A Sony Xperia XA3 és XA3 Ultra megjelenése javarészt megegyezik az eddigi értesülésekkel, a kijelző képarányát viszont Roland Quandt szerint nem sikerült eltalálni. A valószínűleg 5,9 és az Ultra esetében 6,5 hüvelykes FHD+ megjelenítők nem 18:9-es képaránnyal, hanem az Xperia XZ4-gyel megegyező 21:9-es arányokkal várható. Minden más ugyanott van, ahogy eddig is tudtuk.


További képek a galériában!

Feltűnő viszont az aszimmetrikus kijelzőkeret, ami bődületes méretű felső kávát mutat. Főleg, hogy az alsó szinte alig létezik. Szenzorsziget vagy bevágás biztosan nem lesz, de a rendereken látható holttér indokolatlanul nagynak tűnik. Nem mintha egy 6,5 hüvelykes, 21:9-es képarányú kijelző tetejének akár a közelébe is érhetnénk normál fogás mellett, úgyhogy ergonómiailag nem tűnik akkora problémának, csak kissé furcsán mutat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Hatalmas lesz a Sony Xperia XZ4

    De legalábbis nagyon hosszú. A legújabb információk szintén megerősítik a 21:9-es képarányt és a nagy kijelzőt.

  • Alig maradt káva a Sony XA3 Ultrán

    Az Xperia XA3 és Xperia L3 után a nagyobb XA3 is megtekinthető CAD-render formájában. Szokatlanul kevés kávát hagyott a Sony.

  • A Sony már a CES-re készül?

    A tavalyi XA2 és L2 széria soron következő modelljeiről egyre több minden derül ki, várhatóan idén is a CES-en kerülnek bemutatásra.

Hirdetés