A Note10 is 5G variánst kaphat

A Galaxy S10 família jött, látott és többé-kevésbé győzött, nekünk egyébként a tudás/ár viszonylatban az S10e nyerte el leginkább tetszésünket. Egy modell azonban nem látogatott el hozzánk, ez pedig a Galaxy S10 5G, és reálisan az év második felében köthet ki tesztre. Most úgy tűnik, nem egyedüliként a Samsung 5G-s kínálatából, és most nem az összehajtható Foldról van szó.

A Galaxy Note10 a PhoneArena elképzelésében
A Galaxy Note10 a PhoneArena elképzelésében (forrás: PhoneArena) [+]

Az XDA-developers szerzői és fórumozói képzett kódolvasóként bújják a telefonok végeláthatatlan szoftverhalmazát, és az Exynos 9820-at használó, SM-G973F kódjelű Galaxy S10 defconfig fájljából sikerült határozott célzást kihámozni az 5G-s Galaxy Note10 variációra vonatkozóan. Az Ice Universe tippoldal korábban megsúgta, hogy az S-Pennel szerelt csúcsgép davinci belső kódnéven készülhet, és a kamera driver kódjában ott a davinci5g célzás a fejlett hálózati modemmel szerelt variánsra.


(forrás: PhoneArena) [+]

A beyond0, 1, 2 és x egyébként sorrendben a Galaxy S10e, S10, S10+ és S10 5G kódneve, míg a Galaxy Fold luge fantázianéven mozog a szoftverkódban. A Note10 érkezésére nyár végén érdemes számítani, várhatóan az S10+ formájával, csak szögletesebb kivitelben.

Azóta történt

  • Érkezik a Galaxy Note10e?

    Koreai lapértesülések szerint a csúcsmodell mellett jöhet a kedvezőbb árú, S Pennel szerelt Samsung Note.

  • Gyorsul a gyorstöltés a Samsungnál

    A Note10 már komolyabb gyorstöltést kaphat, mint az idei S széria. Nagyon időszerű lenne, ha a Samsung felzárkózna a technológiával.

  • 5x optikai zoom a Samsungtól

    A koreai gyártó szintén bejelentette saját, ötszörös optikai zoomot biztosító kameráját.

  • Se jack, se gombok

    Eddig alapvetően kedvező hírek érkeztek a Galaxy Note10-ről, ez utóbbinak viszont nem biztos, hogy örülni fogunk.

Hirdetés