Novemberben jöhet a Nokia 9.3 PureView

Remélhetőleg versenyképesebb lesz, mint sokkamerás elődje.

A Nokia Power User úgy tudja: az idén visszafogott termékpalettával jelentkező HMD Global komoly eszközparkkal kívánja zárni 2020-at, élén a Nokia 9.3 PureView csúcskészülékkel. Bár közeleg a Snapdragon 875 premierje, azért az aktuális zászlóshajóba várt Snapdragon 865-re sem lehet panasz, ahogy az idei trendeket követő, 120 Hz-es OLED panel úgyszintén odateheti magát.

A Nokia 7.3 lehetséges formája
A Nokia 7.3 lehetséges formája (forrás: OnLeaks) [+]

PureView néven persze nyilván a kamerákon lesz a hangsúly, a hátlapi szett élén pedig 108 megapixeles egység pihenhet, melyhez 64 megapixeles társak tartozhatnak. A Nokia 7.3 5G nevében hordozza az ötödik generációs hálózati képességeket, és arra maga Juho Sarvikas célzott a Snapdragon 690 premierje után, hogy egyik készülékük – minden bizonnyal ez – a friss Qualcomm lapkakészletet veti be. A Nokia 7.3 90 vagy 120 Hz-es panelt kaphat, plusz 48 + 12 + 2 + 2 megapixeles kamerarendszert hátul.

A Nokia 7.3 lehetséges formája
A Nokia 7.3 lehetséges formája (forrás: OnLeaks) [+]

A sort a 4G-s Nokia 6.3 zárhatja, amely tulajdonképpen a 7.3 eggyel gyérebb hálózati képességű rokona lehet Snapdragon 670-nel vagy 675-tel, alacsonyabb képfrissítési frekvenciával, viszont hasonló kamerakiosztással. A Zeiss lencse és logó éppúgy meglehet, mint a többi modell esetében. A pontos startdátum egyelőre nem ismert, a kémforrások mindenesetre november tájékára tippelik a premiereket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés