November 3-án mutatkozik be a Huawei Mate 9

A tegnapi renderkép-csokor után újabb információk futottak be a Huawei Mate 8 utódjáról. Azt eddig is tudtuk, hogy mikor nem lesz, példáult Bruce Leetől, hogy szeptemberben biztosan nem. A Weibón nemrég felbukkanó poszt alapján november 9-re tippeltünk, meg amúgy is stílusos lett volna, hiszen a Mate 9-et várjuk. A Huawei viszont ma küldte ki a sajtóértesítéseket Jegyezd fel a dátumot! címszó alatt, ami konkrétan november 3.

A Münchenbe lokalizált esemény apropója "egy új csúcskészülék nemzetközi leleplezése", a prezentációt pedig Richard Yu, a Huawei vezérigazgatója fogja levezényelni, ahogy a berlini IFA-n a Huawei Nova és Nova Plus esetében is. Tegnapról tudjuk, hogy a valószínűleg HiSilicon Kirin 960-as lapka, és a 6 GB rendszermemória, 4000 mAh-s akkumulátorral ellátva legalább hét színben elérhető házban mutatkozik be, valamint a készülék hátuljára a Leica által hitelesített dupla hátlapi kamerarendszert szerkesztenek. Csütörtökön minden kiderül és/vagy megerősítést nyer. Mármint november 3-a csütörtökön.

Azóta történt

Előzmények

  • Renderképeken a Huawei Mate 9

    Összesen hét darab képen bukkant fel a Huawei Mate 9, amikről nem csak azt tudhatjuk meg, hogy a rózsaszín színváltozat is opció lesz.

  • November elején érkezhet a Huawei Mate 9

    Számos megerősítetlen információmorzsa után itt a következő: a Huawei november 9-én mutathatja be a Mate széria legújabb tagját.

  • Kémfotón pózol a Huawei Mate 9

    Egészen pontosan a tippek szerint még az idén befutó, hatalmas méretű phablet fémháza.

  • Huawei Mate 8 - kirinpáncél

    A kínaiak csúcsphabletjében már a bivalyerős Kirin 950 chipset dolgozik, kiváló az üzemidő, és két SIM-et kezel aktívan. Az ára sem rossz, a kamera viszont lehetne picit jobb.

Hirdetés