2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Renderképeken a Huawei Mate 9

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Összesen hét darab képen bukkant fel a Huawei Mate 9, amikről nem csak azt tudhatjuk meg, hogy a rózsaszín színváltozat is opció lesz.

Annyi biztos, hogy a Huawei legújabb csúcsphabletje, a Mate 8 utódja valamikor november elején érkezik, egyes források szerint stílusosan 9-én. A GFX Bench adatbázosában is megmutatkozó Huawei Mate 9-ről tudni véljük, hogy a HiSilicon Hi3660-as sorszámon jegyzett SoC-ja kerül a unibody fémházba, a legütősebb kivitelben a HiSilicon Kirin 960-at akár 6 GB rendszermemória és 256 GB tárhely kísérheti. Most viszont az is kiderült, hogy milyen színekbe csomagolják a tekintélyes hardvert.


[+]

A képek nyilvánvalóan nem a színválaszték bemutatása okán érdekesek, hanem a már sejtett, dupla hátlapi kamerarendszer láthatósága miatt. A két kamera között pedig feltűnik a Leica felirat, így egészen valószínű, hogy az eddigi információk szerint 20 megapixeles hátlapi főszenzorral szerelt kamerarendszer a német gyártóval együttműködve készült, optikai képstabilizátorral, lézeres autofókusszal és dupla tónusú LED villanóval kiegészítve, hasonló, de eltérő elrendezésű szisztémában a Huawei P9 megoldásához.


[+]

Az 5,9 hüvelykes kijelzővel szerelt phabletet ezek szerint valóban kettős kamerával, hét színben, valamint 4/64, 4/128 és 6/256 GB-os verzióban várhatjuk, valamikor november elején.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.