Hirdetés

Az N95 és az N73 a Club Nokia tagok szerint

A magyar felhasználók tetszését elnyerték a Nokia teszttelefonjai: a Club Nokia tagok a Nokia N95-öt 4,7-re, a Nokia N73-at pedig 4,3 -ra értékelték egy ötfokozatú skálán. A tesztelők az ergonómiát, a fényképek és filmfelvételek minőségét, illetve a 3G kapcsolatot emelték ki a két telefon legfontosabb pozitívumaiként.

Nokia N95

A tesztelők a Nokia N95 mobilkészülék tulajdonságai közül a készülék nyitómechanizmusát, a fényképező és a videofelvevő minőségét, a zenei funkciókat, a kapcsolatfajták sokszínűségét, a dokumentumok és e-mailek kezelését és a felhasználói felületet kifogástalannak ítélték. Emellett elnyerte tetszésüket a navigációs alkalmazás is. A tesztelők véleménye eltérő volt azzal kapcsolatban, hogy mit hiányoltak a készülékből. Volt olyan felhasználó, aki az érintőképernyőt hiányolta, más minimum egy 1 GB-os memóriakártyát javasolt volna az értékesítési csomagba. A tesztelők a telefonáláson és üzenetíráson kívül, leggyakrabban fényképezésre, filmnézésre és dokumentumkezelésre használták a Nokia N95-öt. A Nokia N95 multimédia komputer kiváló eredményt ért el a tesztprogramban: a kipróbálók átlagosan 4,7 pontosra minősítették a készüléket az 5 pontos skálán.

A tesztelők véleménye az N95-ről:
„Igaza van a reklámnak: »amivé a számítógépek váltak«”
„Szerintem, több dolog nem igen férne egy telefonba.”
„Ez egy nagyszerű, sokoldalú multimédiás készülék.”
„Praktikus, kényelmes, kézre álló, szimpatikus.”

Nokia N73 a Keresztapa című filmmel

A Nokia N73 legszimpatikusabb tulajdonságai közé a kijelző méretét és minőségét, a dokumentumok kezelését, a 3,2 megapixeles fényképezőgépet és a Keresztapa című film élvezhetőségét sorolták a tesztelők. A Quickoffice, dokumentumkezelő alkalmazást egyszerű kezelése miatt nagyon hasznosnak ítélték a felhasználók. A Nokia N73 esetében egy tesztelő hiányolta a távirányítós fülhallgatót, és kicsit nehézkesnek találta a film lejátszásához használatos menüt. A tesztelők a telefonáláson és üzenetíráson kívül, leggyakrabban zenehallgatásra, fényképezésre és dokumentumkezelésre használták a Nokia N73-at. A tesztprogram keretében a készüléket kipróbálók átlagosan 4,3 pontra értékelték a Nokia N73-at az 5 pontos skálán.

Tesztelők mondták a Nokia N73-ról:
„A kijelző lenyűgöző.”
„A fényképek és a filmfelvétel csodálatos, jól kezelhető menüvel.”
„Külleme elegáns, akár zsebben is kényelmesen elfér.”
„Bármely korosztálynak kiváló eszköz.”

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés