Fotókon a fekete Nokia 6500 Slide

A Nokia 6500 Slide a gyártó termékpalettájának egy különleges gyöngyszeme, mely valahol a hagyományos modellek és az Nseries multimédiás számítógépek határmezsgyéjén helyezkedik el. Habár a készülék nem okostelefon, hanem Series 40 alapú „hagyományos” készülék, ám a kategóriáját meghazudtoló kivitelezéssel és multimédiás képességekkel bír.

A csúszkás kialakítású, 96,5x46,5x16,5 milliméteres és 125 grammos szálcsiszolt rozsdamentes acél készülékház nem karcolódik és nem is gyűjti az ujjlenyomatokat. A 6500 Slide a gyártó első hagyományos modellje mely tévé kimenetet és 3,2 megapixeles, 640x480 képpontos videók rögzítésére is alkalmas autofókuszos Carl-Zeiss optikát is kapott. A 2,2 colos 240x320 képpontos 16 millió színű kijelző felett elhelyezett másodlagos kamera a 3G átvitel jelenlétére utal.

A készülék RDS képes sztereó FM rádióval és fejlett zenelejátszóval is rendelkezik, de a repertoárból kimaradt a szabványos csatlakozó. A telefon igen gazdag alapcsomaggal érkezik, mely többek között videó kábelt, sztereó fülhallgatót és 256MB-os microSD kártyát is tartalmaz, ez maximum 4GB-os változatra cserélhető. Az eredetileg bemutatott natúr fém színű változaton kívül egy teljesen fekete változat is elérhető lesz, ez tudása és mérsékelt ára miatt is nagyon kelendő lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés