Nokia 6270: sokoldalú, 2 megapixeles telefon.

A Nokia Connection elnevezésű rendezvényen mutatták be a legújabb Nokia generációt, köztük a sokoldalú 6270-es készüléket is. Természetesen szétcsúsztatható kialakítást kapott a modern, letisztult formavilág, mely magába olvassza a korszerű fényképezési lehetőségeket és a felhasználóbarát kialakítást. Ha már a fényképeknél járunk, mindenféleképpen meg kell említsük a 2 megapixeles kamerát, mely nemcsak egy vakut – avagy mobilfényt – kapott, hanem az eddigi Nokia telefonokban nem látott, panoráma kép funkcióval is rendelkezik.

Hirdetés

A hatalmas QVGA felbontású kijelző a már megszokott 262 144 színárnyalatos. Az eszköz tökéletes a mindennapi életünk megszervezésére, mivel rengeteg üzenetküldési formát ismer. A jól ismert SMS/képüzenet/MMS hármason kívül rendelkezik beépített email klienssel, mely már a csatolt fájlokat is képes kezelni. Ehhez jól fog jönni az EDGE csatalkozás támogatása.


Forrás: www.slashphone.com

 

Tökéletes zenei élményt is megpróbál nyújtani az eszköz, mivel nemcsak hogy rengeteg fájlformátumot támogat, beleértve az MP3 és az AAC fájlokat, hanem 3D hangzást is szolgáltató sztereó hangszórókkal szerelték fel a gyárban. A multimédiás szolgáltatásokat a beépített FM-rádió teszi teljessé.

Az utazóbarát (GSM 850/900/1800/1900 ) készülék várható ára 300 EUR lesz, ami megközelítőleg 75000 magyar forintnak felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés