Innostream A20: szép formájú multimédia telefon

Az Innostream neve itthon eléggé ismeretlen. Ám ha az A20 nevű modelljük esetleg idehaza is kapható lesz, akkor pillanatok alatt a mobilos köztudat részévé válhat, köszönhetően a készülék igazán figyelemre méltó paramétereinek.

Hirdetés

Az A20 szétnyitható modell, forgatható kijelzővel. A beépített kamera felbontása 2 megapixel, az elkészült fotók és videók a telefon belső, 64 megabájtos memóriájába kerülnek, amely bővíthető normál MMC kártyával. A képek megjelenítésére az 176x220 pixeles kijelző alkalmas, amely 262 ezer színárnyalatot ismer. A külső kijelző sem kismiska, a 96x96 pixeles felbontáson szintén 262 ezer szín látható.


Tartalomhoz a forma

 

A 105 grammos telefon adatkommunikációs képességeiről csak annyit tudunk, hogy 4+2 időréses GPRS mindenképpen helyet kapott, és US kábel segítségével PC-hez is csatolható. Ebben az esetben az A20 Mass Drive-ként látszik, az adatok másolgatása pofonegyszerű.

Fontos még tudni, hogy nem hiányzik az MP3 lejátszó és az e-mail kliens sem, a névjegyzékbe pedig 1000 bejegyzés fér. Az ősz folyamán piacra kerülő telefon hozzávetőlegesen 450 dolláros áron lesz megvásárolható, amely hozzávetőlegesen 90 ezer magyar pénznek felel meg.

Előzmények

Hirdetés