Nincs mobil, amit tölteni tud a Xiaomi új tartozéka

Egészen pontosan nincs olyan, amelyik 100 watton tölthető vezetékmentesen, passzoló Xiaomi állványt most mégis bemutattak.

Érdekes terméket hozott forgalomba a Xiaomi Kínában: az angolosan Mi 100W Wireless Charging Stand nevű, MDY-13-ED kódjelű állvány olyan nagy töltési teljesítményre képes vezetékmentesen, amit jelenleg egyet telefon sem támogat – Xiaomi, vagy bármilyen másik logójú.


[+]

Azzal sem lehet megvádolni a tartozékot, hogy mindjárt osztozkodhat rajta több Qi szabványú eszköz, mivel csak egy készülék helyezhető rá. Az is igaz persze, hogy ha a Xiaominak most már van 100 watt teljesítményű vezetékmentes töltője, akkor előrevetítheti, hogy érkezik az efféle képességű telefonja.


[+]

Jelenleg a Qi alapú töltésversenyben a Mi 11 Ultra áll az élen 67 wattos és 40 perces teljes etetéssel, és ennyit természetesen le tud adni a 100 wattos újdonság a méregdrága készüléknek. Kínában az állvány 600 jüanba, vagyis 28 ezer forintba kerül, és egy USB-C kábel, illetve egy 120 wattos töltőfej is a csomagolás része.

Előzmények

Hirdetés