Szétkapták a Mi 11 Ultrát

Egyelőre a gyötrőpróbát megúszta a mindenesnél is több Xiaomi, de nem egy darabban.

Hirdetés

Annyira különleges lett a hátlapi másodkijelzővel, meg úgy a piac egyik legjobb kamerás szettjével a Xiaomi Mi 11 Ultra, hogy olvasóink alighanem megbocsátják, hogy egy kínai nyelvű videó keretében mutatjuk meg, mi lapul a hátsója mögött.

Az 1"-es, az 50 megapixeles (főkamera), a 48-as (ultraszéles) és a még egyszer 48-as adatokat a specifikációból kiolvashatjuk (5x-ös zoomkamera), a 12-120 mm-es fókusztávolságot pedig a hátlapról le, de mégiscsak izgalmas, hogyan sűrítette a Xiaomi az összes terepelemet vélhetőleg a piac legnagyobb kamerakontinensére.


[+]

Érdemes az óvatos bontás után szelíden leemelni az üveglapot, hiszen maradt rajta elektronika, illetve a második kijelző kábele is. Egyébként a lencsék maguk is egy nagy belső szigeten kaptak helyet, amolyan vulkánként kiemelkedve.


[+]

Ami pedig a belsőségeket illeti, az 5000-mAh-s telephez se tudunk azonnal hozzáférni: érdemes a csere előtt eltávolítani a 67 wattos vezetékmentes gyorstöltés tekercsét. Szép lassan az összes alkatrész és chip megmutatja magát, a Snapdragon 888-as SoC-t és alaplapját egyetemben, és ha az ember ugyanilyen gondosan legózza vissza a Mi 11 Ultrát eredeti állapotába, elvileg mindennek hibátlanul működnie kell.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés