Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ankhiszesz
tag
válasz
Schuler888 #36 üzenetére
Közelségérzékelő is kiválóan működik nálam.... és ami 2 év alatt nem jön ki mint hiba az nem létezik, pedig hidd el feltűnt volna, mivel napi szinten használom, mind magán mint munka céljából.
A két Samu hibája lehet egyedi, de ez nem vigasztal, mert használhatatlanok. -
Schuler888
senior tag
válasz
Ankhiszesz #35 üzenetére
Utobbiak egyedi hibak, de a miui memoriamanagementje egysegesen tragya, plane vicces ha 2 eve se tunt fel, persze biztos van az a hasznalati mod, de a kozelsegerzekelo hibat is mondhatnam, lenyeg a lenyeg amig ezeken nem javitanak, megalkuvasos a hasznalatuk, ha vkinek elsodleges a mobilja es nem csak ugy van
-
Ankhiszesz
tag
válasz
Schuler888 #34 üzenetére
Akkor csak én nem tapasztalom ezt a problémát a MIUI-val pedig már lassan 2 éve élek vele együtt.... De ha Te mondod akkor biztos "dzsunka", ja nem a kollégád... bocs.
Ja és ez a 2 év alatt a családban 2 Samsung halálozott el mint telefon (minden működik rajtuk csak telefonálni nem lehet velük, mert egyiknél a sim olvasó döglött meg a másiknál a mikrofon...), csak úgy -
Ricardo
titán
válasz
Schuler888 #32 üzenetére
Akkor nem nagyon van rálátásod mennyit fejlődött az elmút években.
A "Látom a kollégák telefonját" nem az
-
Schuler888
senior tag
Ennek fenyeben nyilvan azt hasznalok...
eleg nekem azoknak a szerencsetlen kollegaknak akiknek nem samsung v huawei jutott pofozgatni... pedig ejj de sokszor gondoltam ra h mennyivel olcsobb lenne(najo mar nem sokkal) mint a kiralykategoriabol telot venni, de amig miui, addig kell a fenenek
-
Ricardo
titán
válasz
Schuler888 #29 üzenetére
Mikor használtál utoljára Xiaomit saját telefonként?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Schuler888 #29 üzenetére
Valami hasonlót akartam írni én is. Megspóroltál nekem ~5 mondatot.
-
Schuler888
senior tag
Attol hogy random kidobalt mindenfele hardverek permutaciojaval eloallitott filleres vackokkal elektronikai szemettel elarasztotta a vilagot es felkerult az elre, en nem lennek buszke, amig a miui olyan amilyen addig a dzsunka pont illik rajuk hiaba csomagoljak keramiaba....
-
Raysen623
addikt
Megelőzte korát...vagy tudnak valamit.
-
hegedus001
aktív tag
Ezek a teljesítmények egyébként még mindig 5 V mellett értendőek? Mert ezek k*rva angy áramok ám....... mind vezetéken mind "levegőben"
-
-
-
Nem lehet, hogy rollerre vagyvalami másra kell ez nekik? Nem látom értelmét a mobilnak itt. Nagyobb fogyasztókhoz ez mar talam jobb lenne.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Nem látom különösebb értelmét az igazán gyors vezeték nélküli töltésnek. Viszonylag ritka az, hogy gyorsan akarom tölteni a telefont, akkor meg igazán nem nagy dolog bedugni a kábelt. A vezeték nélküli töltés az nekem inkább napközben rátevős vagy egész éjszakára rajthagyós dolog, egyiknél se kell hogy gyors legyen. Nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek tényleg igénye van arra, hogy ez ilyen gyors legyen. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ez mennyire tesz jót az akksinak.
-
PowerBuldog
veterán
Elég clickbait cím. Mindent tud tölteni a leggyorsabban amit a telefon tud.
-
Noukoum
veterán
Ha minden fejlesztést beleraknának azonnal akkor nem lenne mivel jövőre eladni a készüléket. Semmi köze a “pukkhoz”. Ezek a teljesítmények nem olyan nagyok, csak kisebbekhez vagyunk hozzá szokva. Még szakmai fórumon is megy a felesleges és indokolatlan pánik. Ennek 2 fő oka van. 1. Galaxy Note 7, aminek semmi köze nem volt a töltési teljesítményhez. 2. Sokan nem szeretik a kínaiakat. Pl. Ha az apple felállna a színpadra és azt mondaná hogy nem lesz tőle baja akkor sokat változna rövid alatt a kép.
Annak idején mindenki ugyanezt csinálta a oneplus 20w-nál is, vagy a huawei 40w-nál, sőt a xiaomi 120w-nál is. Persze hogy sehol nem volt semmi gond. -
joey04
titán
akkor a mi 12 ultra már tudni fogja.
-
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Hát ez konkrétan valszeg felforrósítja majd a telefont. Aztán minden ötödik töltés után meg cseréltetheted az akkut.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Vezetékmentesen szerintem egy "kicsit" nagyobb a hőtermelés.
Dzsunkáékat leszámítva nem véletlen, hogy senki nem amperkodik a töltési sebességekkel. -
válasz
Juhaszatti #3 üzenetére
Ott is csak 45w-ig mentek kb.
-
válasz
postásbazsi #1 üzenetére
Félnek a pukktól. Más magyarázat nincsen.
-
postásbazsi
csendes tag
Samsungnál pedig még mindig 15w a max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egészen pontosan nincs olyan, amelyik 100 watton tölthető vezetékmentesen, passzoló Xiaomi állványt most mégis bemutattak.
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest