Nem tesznek bele mindent a OnePlus 5T-be

Hirdetés

Beszéljünk a vezeték nélküli töltésről! Így kezdte fórumbejegyzését Pete Lau, a OnePlus egyik alapítója, majd gyorsan le is törte a technológia iránt lelkesedőket, a cég szerint ugyanis még mindig a 20 watt teljesítményű Dash Charge a legjobb megoldás okostelefonjaink töltésére. Fél óra töltés, egy nap használat, ezt nem tudja a Qi-technológia, ráadásul a gyártó nevéhez kötődő vezetékes megoldás akár videózás vagy játék közben is alkalmazható, nem lesz forró a telefon, és természetesen akkor is tölt az eszköz, ha épp felemeltük az asztalról.


[+]

A OnePlus 5T kapcsán egyébként nem várhatunk nagy dizájnváltást, fém hátlappal pedig nyilvánvalóan körülményes lett volna elintézni az induktív vagy rezonáns megoldást, de a közlemény is utal arra, hogy csak idő kérdése az említett technológiák valós alternatívává válása, talán a következő OnePlus mobilt már tölthetjük vezeték nélkül.

 

Közben érkeznek a további hírek is az eszközről, múltkor örömmel olvashattuk, hogy jó eséllyel nem lesz drágább közvetlen elődjénél az 5T, most viszont úgy tűnik, hogy egy minimális emelkedésre mindenképpen számítaniuk kell a vásárlóknak. November 16-án mutatkozik be a 18:9-es panellel szerelt, csúcshardverrel ellátott, de a 3,5 milliméteres jack csatlakozót nem nélkülöző OnePlus 5T.

Előzmények

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés