Nem spórolja le a 3,5 milliméteres kimenetet a OnePlus 5T

Nem maradt semmi kétség: a OnePlus 5T valóban létezik, és nemsokára piacra is kerül, a nevet ugyanis már a gyártó is emlegeti, illetve egy szójátékkal már korábban egyértelművé tette, amikor egy képen öt pohár tea szerepelt (5 tea). Most az is kiderült, hogy bár a készülék várhatóan 18:9-es képarányú megjelenítőre vált, egy másik trendhez nem csatlakozik: a OnePlus nem számolja fel a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenetet.

A vezérigazgató Pete Lau egy hosszabb fórumbejegyzést szentelt annak, hogy elmagyarázza, szerintük miért fontos ennek a portnak a megtartása. A gyártó felmérései szerint a vezetékmentes fülesek hangminősége még nincs a kábeles társak szintjén, és bár egy ponton elgondolkoztak a jack kimenet elhagyásán, végül úgy látták: mégse jó, ha az USB-C port dolga a töltés és az adatátvitel mellett a vezetékes hang továbbítása is.

„Néha az iparági trendek szembemennek elképzeléseinkkel. Ez is egy olyan eset, amikor nem értünk egyet azzal, mi számít előremutató döntésnek. Megtartjuk tehát a jack audiokimenetet a OnePlus 5T esetében, és magabiztosan állítjuk: döntéseinkkel a közelgő készülék a lehető legjobb zászlóshajó élményt nyújtja majd.” A megjelenési dátumot egyelőre még nem hozta nyilvánosságra a gyártó, mindenesetre szóba került már november 16-a.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés