Nem semmi a Nothing phone (1) feketében

Látványosabbak a LED fények az áttetsző hátlapon.

Hatásvadász gerillamarketinggel és remek ár/érték aránnyal nőtte ki magát a OnePlus a semmiből bő fél évtizede, aztán szép lassan belesimult a BBK csoport dizájn- és marketingvilágába, úgyhogy Carl Pei alapító dobbantott, és londoni központtal gyakorlatilag nekimegy ugyanannak még egyszer.


(forrás: WinFuture) [+]

Azért arra mi is kíváncsiak vagyunk, milyen befektetők állnak a Nothing mögött és maradtak-e régi, kínai kapcsolatok, az viszont biztos, hogy az átlátszó kivitelű ear (1) TWS füles után olyan telefonnal készül a márka, amelyik részben rálátást enged a phone (1) komponenseire.


(forrás: WinFuture) [+]

Ha a hátoldal nem lenne elég eredeti, számos LED fényt szétszórt Carl Pei tervezőcsapata különféle testreszabható funkciókkal, és a felvillanó hátlap a most kiszivárgott fekete színváltozatban, ha lehet, még karakteresebbé teszi a Nothing telefont, melyről július 12-én, Londonban hull le a lepel. Egyéni komment, hogy megnézném ugyanezt a koncepciót mondjuk vörös fényekkel vagy programozható RGB színekkel.


(forrás: WinFuture) [+]

Azért, hogy az ár ne szálljon el túlzottan, a phone (1) a középkategóriás Snapdragon 778G+ 5G chipet veti be - ez nem az órajelek felturbózását jelenti, hanem a Qualcommal való szoros együttműködést, melynek gyümölcse a vezetékmentes töltés és fordított töltés támogatása, amit a telefon kínálni fog.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés