Véletlenül élesítették a Nothing telefon árát

Nem olyan jó, mint reméltük, de nem is tragikus.

Nem nagyon marad titka a Nothing phone (1)-nek, ami a fehér változat után feketében is lebukott, és a Snapdragon 778G+ 5G chip is hivatalos, noha maga a telefon csak júliusban lesz az. A hardver és a korábbi kéminformációk alapján kellemes árcédulára lehetett számítani, egy rövid időre aztán felbukkant a phone (1) ára az Amazonon két kiszerelésben, és annyira elsőre nem tűnik az első Nothing telefon kedvező vételnek.


(forrás: Reddit) [+]

Mielőtt lekerült volna, a 8/128 GB-os változathoz 470 eurós vételár tartozott (186 ezer forint), a 12/256-oshoz pedig 550 eurós (217 ezer forint), a német piacra szánva. Mifelénk, ha lesz hazai forgalmazás, biztosan rá kell majd számolni némi extrát. Azért az árakat ne vegyük készpénznek, a megjelenési dátumnál például október szerepel, ami gyaníthatóan téves, de maga az oldal, amit "véletlenül" élesítettek, hivatalosnak tűnik.


(forrás: Reddit) [+]

Végső soron pedig nem a hardverhez kell mérni az árat, hanem a felhasználói élményhez, és ha a szoftver fürge és sokrétű, a 3D folyamatos, a kamera pedig jó minőségű lesz, jól indulhat Carl Pei újabb mobilkarrierje.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés