Nem lesz olcsó a Nexus 9

Hirdetés

199, illetve 229 dolláros kezdőárával a 2012-es, illetve 2013-as Nexus 7 kifejezetten jó vételnek számított, a 2012-es, QHD-s Nexus 10-ért viszont már magasabb, 399 dolláros árat kellett kifizetni. A Nexus 9 köztes kijelzőmérete miatt sokan köztes árra is számítanak, amikor a készüléket a Bright Side of News szerint jövő hét szerdán leleplezik, azonban a portál úgy tudja, a Google 2014-es referencia táblagépe egy centtel sem lesz olcsóbb a Nexus 10 kezdőáránál.

Ha a portál tippje igaznak is bizonyul, akkor sem érdemes túlzottan csalódni a HTC által gyártott tablet árképzése okán, az ugyanis a hírek szerint QHD megjelenítővel, az NVIDIA Tegra K1-es rendszerchip 64 bites változatával és 3 gigabájt rendszermemóriával érkezik, de sztereó előlapi hangszórókról is hallani lehetett már. A készülék tehát október 15-én mutatkozhat be a Nexus 6 phablettel és az Android L főverzióval egyetemben, az új Nexusok kiszállítása pedig november 3-án, hétfőn kezdődhet meg azokban a régiókban, ahol a Play Áruház mobileszközöket is árul.

Azóta történt

  • Rövidfilmek a Nexus 6-ről és 9-ről

    „Be together, not the same” lehet az új Android főverzió és Nexus készülékek hivatalos szlogenje, legalábbis három kiszivárgott animált klip erre enged következtetni.

Előzmények

Hirdetés