Ilyen lehet a Nexus 9

A HTC égisze alatt készülő következő Google tabletről már számtalanszor beszámoltunk, így arról is, hogy a HTC Nexus 9 elnevezés még az NVIDIA adatbázisában is megjelent, hivatalos vagy nem hivatalos termékfotó eddig azonban nem érkezett a várhatóan október közepén leleplezésre kerülő, Tegra K1-es készülékről. Az @upleaks azonban, amely az @evleaks megszűnését követően az első számú megszellőztetésért felelős twitteres csatorna lett, megosztott egy meglehetősen rossz minőségű fotót a várva-várt készülékről.

Sok minden azon kívül nem derül ki a látottakból, hogy fém helyett műanyag borítással érkezhet a Nexus 9, illetve az arányokat megsaccolva elképzelhető, hogy a megszokott 16:10-es képarány helyett azúttal 4:3-as vagy akár 5:4-es arányokkal érkezhet a Google friss, Android L-lel felszerelt táblagépe.

Azóta történt

  • Nem lesz olcsó a Nexus 9

    A korábbi Nexus 7-es generációk ára helyett a Nexus 10 árcéduláját kaphatja meg az október 15-én bemutatkozó, november 3-ától megvásárolható táblagép.

  • Elstartolt a Nexus 9

    Mától vásárolható meg hivatalosan a HTC és a Google referencia táblagépe, bár előrendeléseket már korábban le lehetett adni a 9 hüvelykes készülékre.

Előzmények

Hirdetés