Nem kap kistestvért a One M9

Amikor bemutatkoztak a HTC elmúlt évekbeli csúcsmodelljeit, nem sokkal később készültek belőlük visszafogottabb specifikációkkal rendelkező variánsok, melyeket a tajvani vállalat mini névvel illetett. A One M9 esetén viszont nem számíthatunk majd kistestvérre, legalábbis Jack Tong, a HTC Észak-Ázsia elnökének szavai erre engednek következtetni: "a piac az 5 hüvelyknél nagyobb kijelzők felé tendál, mi pedig igyekszünk ezt az irányvonalat követni."

Tong nem beszél mellé, hiszen a One M9+ 5,2, a One E9+ 5,5, a One M9 pedig 5 hüvelykes képernyővel rendelkezik. Abban még lehet bízni, hogy az elnök szavai csak az ázsiai régióra vonatkoznak, hiszen azért a korábbi iPhone-ok, vagy a Sony Xperia Z3 Compact is jól bizonyították, hogy igenis van igény a kisebb kijelzővel, mégis csúcskategóriás hardverrel szerelt mobilokra. További pletyka, hogy a HTC táblagép fronton is erősítene, hiszen a Nexus 9 után újabb masinát gyárthatnak majd, ami az alsó szegmensben próbálhat szerencsét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

  • HTC One mini 2 - ezek szerint a fém drága

    A tajvani gyártó aktuális csúcsmodelljének kistestvére egyszerűen gyönyörű, kapott egy kiváló kijelzőt, 13 megapixeles kamerát, jó hardvert, de nagyon drága lett.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

Hirdetés