Hirdetés

Nem egyszerű a Z Fold3 S-Pen kompatibilitása

A hajlítható mobilok között elsőként ad okostollas opciót az új Fold, viszont ez nem úgy történik, hogy bármilyen S Pennel használhatjuk, és bizony a Fold tolla sem lesz jó a többi Samsunghoz.

Új Note helyett a Z Fold3 kap S-Pent: így írtuk meg a legújabb hajlítható csúcs-Galaxy mobilról szóló hírünket, és ez nem is véletlen, hisz a Galaxy Z Fold2-höz képest ez a harmadik generáció egyik legfőbb újítása, és bizony ez sem megy kompromisszumok nélkül. Egyrészt, míg a Note-felhasználók hozzászokhattak, hogy a telefon alján keresztül elegánsan betolják a készülékházba a tartozékként járó tollat, addig a Fold esetén ehhez külön tokba kell rakni a telefont, és a telefon combos alapára mellett is további összeget kell fizetni a kiegészítőkért.


[+]

Ezen kívül pedig olyan opció sincs, hogy kihúzzuk valamelyik Note-ból a ceruzát, és használjuk a Fold kiterjedt kijelzőfelületén: alapvetően nincs is ezzel gond, a gyártó megemlítette, hogy a régi ceruzák hegye karcolhatja, rongálhatja a Fold kijelzőjét, eddig rendben is van a dolog, marad két opciónk: az S Pen Pro, illetve az S Pen Fold Edition, ezek puhábbak, fel vannak készítve arra, hogy használhatóak legyenek az újdonsággal.


[+]

Arra viszont szintén érdemes figyelni, hogy a sima Fold tollhoz képest körülbelül kétszeres árat kell fizetnünk a Próért ahhoz, hogy a Bluetooth-képességen kívül kívül érdemi kompatibilitást is kapjunk: a Fold Pent ugyan felismerte Max Weinbach S21 Ultrája, valójában végig radír-módban működött, így érdemben nem volt használható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés