Nem a Nubia Play 5G lesz a Red Magic 5G Lite

Legalábbis nem egészen. Megszereztük a teljes, hivatalos specifikációt!

A napokban felmerült, hogy az itt-ott felbukkanó, különböző hatóságoknál is bejegyzett Nubia Red Magic 5G Lite a Nubia Play 5G nemzetközi forgalmazásra szánt verziója, mi viszont utánajártunk a dolognak és kiderült, hogy a Nubia Red Magic 5G Lite azért nem csak egy névváltozat. A specifikáció és a képek teljesen hivatalosak, már csak az árat és a megjelenési dátumot várjuk a gyártótól.


[+]

Ami valószínűleg kedvezőbb lesz, mivel a Red Magic 5G Lite a csúcsmodellel és a Nubia Play-jel ellentétben csak 120 Hz-es, 6,65 hüvelykes, 1080 x 2340 pixel felbontású AMOLED kijelzőt kap. Az ujjlenyomat-olvasó marad a panelben, a kijelzőbe nem lóg bele semmi, maradnak a sztereó hangszórók, viszont a jack csatlakozóról sajnos le kell mondani.


[+]

A teljesítményről itt is a speciális hűtőrendszerrel támogatott, 5G képes Snapdragon 765G gondoskodik 8 GB LPDDR4s RAM és 256 GB nem bővíthető, UFS 2.1-es szabványú belső tárhely kíséretében. A kétsávos WiFi nem ismeri a 802.11ax szabványt, a Bluetooth viszont 5.1-es, a GPS kétsávos és NFC is van, ahogy a csúcsmodell esetében.


[+]

Az Android 10-re ezúttal is a Red Magic OS 3.0 kerül, elérhető a GameSpace, a játékvezérlést pedig a dedikált érintésérzékeny ravaszok segítik. Kamerából három dolgozik a hátlapon (48 + 8 + 2 + 2 megapixel), a méretnövekedés pedig valószínűleg megbocsájtható az 5100 mAh-sra nőtt akkumulátor tudatában. Tölteni viszont csak 18 wattos adapterrel lehet, amit természetesen mellékelnek a csomaghoz. Az árat és az elérhetőséget egyelőre még várjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés