Kedvezőbb árfekvésű gamer mobil várható a Nubiatól

A Red Magic 5G mellett a szerényebb és olcsóbb Nubia Play 5G is elérhető lesz Európában, valószínűleg Red Magic 5G Lite néven.

A Nubia Red Magic 5G komoly fejlődést mutatott az elődmodellekhez képest, főleg a felhasználói élmény tekintetében. Képességeihez és teljesítményéhez mérten nem tartozik a horroráras termékek közé, de azért továbbra sem a filléres kategória. Aki kedvezőbb árú, de játékra optimalizált készülékre vágyik, errefelé egyelőre nincs sok választása, a ZTE viszont nemzetközi forgalmazásban is elérhetővé teszi a Nubia Play 5G-t, ami ugyan nem csúcskategória, de rengeteg extrát kínál a játékélmény fokozására.

Kezdve a Red Magic 5G 6,5 hüvelykes, 144 Hz-es Super AMOLED kijelzőjével és a hosszanti élen elhelyezett, érintésérzékeny dedikált játékvezérlőkkel. Az Európába Nubia Red Magic 5G Lite néven érkező készülék valamivel nagyobb, mint az eleve nem apró csúcsmodell, cserébe az akkumulátor is jelentősen nagyobb, az  5100 mAh-s telephez pedig 30 wattos gyorstöltés jár.


[+]

A készüléket jegyzi a Global Certification Forum (GCF) és a Eurasian Economic Commission (EEC), valószínűleg nemsokára árat és elérhetőséget is küld a gyártó a kicsit szerényebb kamerarendszerrel (48 + 8 + 2 + 2 megapixel), Snapdragon 765G-vel és 6 vagy 8 GB rendszermemóriával szerelt készülékhez. A pontos specifikációért és esetleg valamivel konkrétabb információkért már megkerestük a gyártót, a hírt frissítjük, amint érkezik válasz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés