Hirdetés

Naviblog: Bury CC 9045 Bluetooth kihangosító

A Bury kihangosító kínálata igyekszik mindenki igényeit kielégíteni. Az elsőként tesztelt, napellenzőre csíptethető és autón kívül is használható után az érintőképernyős, beépíthető változatokat próbáltuk ki. Most pedig itt a harmadik változat, melyet szintén a Smartshoptól kaptunk Ez is beépíthető, viszont nincs hozzá képernyő, de egy apró távirányító segítségével működtethető. A CC 9045 amolyan átmenet a szabadon hordozható és a full extrás, beépíthető rendszerek között, úgyhogy aki ilyen megoldást keres, az most mindenképp olvasson tovább.

A kihangosító ezúttal is három fő részből tevődik össze: a központi egység, ami az autóba kell beszerelni és bekötni, a mikrofon és a kis kezelőpanel. Ez utóbbin három gomb található, amik elsősorban a Bluetooth kapcsolathoz és a hangerőszabályzáshoz valók, de más funkciókat is ellátnak. Mivel itt nincs kijelző sem, így a gyártó elképzelése szerint készülékünk vagy a zsebünkben vagy pedig egy, már korábban megvásárolt passzív tartóban, esetleg egy Bury aktív tartóban van elhelyezve. Ez utóbbi egyébként össze is köthető a rendszerrel, az aktív tartókról pedig egy külön cikkel is készülünk majd.

Ahogy a kijelzős rendszerek, úgy ez is az autórádióra köthető rá, híváskor azt lenémítja és a beépített hangszórókon keresztül halljuk a másik felet. Kétféle változatban is létezik, az egyik csak egy, a másik pedig két hangszóróra képes kiadni a beszélgetést. A használata roppant egyszerű, hiszen nincs semmilyen menü vagy más dolog. Amikor hívásunk van, egy gombnyomással fogadhatjuk azt, viszont a hátránya, hogy tárcsázáskor elő kell vennünk a telefonunkat és azon indítani a hívást. Ez abban az esetben kihagyható, ha készülékünk rendelkezik hanghívás funkcióval, mivel ezt a kihangosító keresztül is tudjuk működtetni.

A Bury CC 9045 azoknak lehet jó megoldás, akik beépíthető, minőségi, de minél egyszerűbb és vezeték nélküli kihangosítót keresnek. Az autó belső terét semmiképp nem csúfítja el, mivel csupán a mikrofon és az apró, háromgombos panel látszik az egész rendszerből. Extrák terén a már említett autórádió némításon és a hanghívás vezérlésén felül az A2DP Bluetooth zenelejátszást lehet említeni, tehát ez is képes arra, hogy készülékünkről zenét hallgassunk az autó saját hangszóróin. A CC 9045 ára egyhangszórós kivitelben 24 900 forint, míg a kéthangszórós változat 26 900 forintba kerül.

Azóta történt

  • Naviblog: Bury aktív telefontartók

    A kihangosítók megfelelő használatához a telefonok biztonságos elhelyezése is hozzátartozik, a Bury-nek erre is van megoldása.

Előzmények