Nagyon készül a CES-re a Lenovo

A Lenovo ThinkPhone mellett e-ink táblagéppel és csúcstablettel is készül.

Kezd körvonalazódni a Lenovo CES-felhozatala, ami természetesen több termékből áll, minket viszont leginkább a rendkívül egyedi és ikonikus megjelenésű ThinkPhone, a Tab Extreme és a Lenovo SmartPaper izgat. A ThinkPad-eket idéző ThinkPhone-ról már láttunk jó minőségű rendereket, a hadrvert viszont lehet, hogy alulbecsülték a korábbi értesülésekben. A ThinkPhone valószínűleg csúcskészülék lesz a Motorola X40-nel megegyező képességekkel és specifikációval.

[+]

A Tab Extreme már felbukkant a Google Play Console-on, így viszonylag biztosan tudni véljük, hogy Dimensity 9000-rel dolgozik majd, 3000 x 1876 pixel felbontású kijelzőt kínál (tippre olyan 11 hüvelykes méretben, 16:10-es képaránnyal) és, ha beelőzi a Google táblagépét, márpedig esélyes, akkor az első tablet lehet, ami ab start Android 13-mal mutatkozik be.

[+]

A laptopok, projektorok és egyéb multimédiás kiegészítők mellett egy e-ink táblagép is érkezik, a képek alapján viszont a SmartPaper nem új termék lesz, hanem a Kínában december elején bemutatott, Android alapú Lenovo Yoga Paper nemzetközi piacra szánt verziója.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés