MWC: videón az LG KF700

Hogy teljes legyen a kép, az LG barcelonai standján megnéztük a KF700-as gépüket is. 3 hüvelykes érintőkijelző, Pradás menürendszer, szétcsúsztatható kialakítás, numerikus gombsor - nagyjából így lehetne összefoglalni a dolgokat.

Mint az a lenti videón is látszik, a kezelhetőség nem tökéletes, finoman szólva is szokni kell a dolgot. A készülék sokszor nem reagált a nyomkorászásra, a sebesség is hagy némi kívánnivalót maga után, pedig végleges termékről van szó, ami elvileg nemsokára kereskedelmi forgalomba is kerül.

Az eszköz GSM-modulja háromnormás, a 850 MHz-es csatornát nem támogatja. Az új KF szériás gépek közül csak ez támogajta a 3. generációs hálózatokat és a HSDPA-t. WiFi nincs benne, csak Bluetooth.

A kijelző gyönyörű, 3 hüvelyk átlójú, felbontása 240 x 480 pixel, azaz meglehetősen hosszúkás. A kamera 3 megapixeles, autofókuszos, úgy tűnik, hogy ebben a kategóriába jelenleg már ez a standard, még a Motorolának is sikerült egy papíron ilyen tudású optikát beleraknia az új Z10-es modelljébe.
  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés