2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mobiltelefon rovat

MWC: 3 megapixeles Sagem, fémből

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Egy elsőre rendkívül impozáns készülékkel találkoztunk a Sagem standján.

Hirdetés

Mivel a barcelonai MWC megnyitása után több nagy gyártó standja is zárva volt, elsőként a kínai tulajdonban lévő Sagem standját ostromoltuk meg, hiszen kíváncsiak voltunk rá, hogy még mindig csak low-end készülékeket gyártanak-e.
Arra már 2 perc után rájöttünk, hogy a dizájnereket lecserélték a cégnél, az új készülékek legtöbbje ugyanis meglehetősen jól néz ki. A csúcs a szálcsiszolt fémmel borított, 12,6 mm vastag My721X, mely a "So Ice" nevet is viseli.

A kellemes fogású készülék hátlapján egy 3,2 megapixeles kamera mosolyog ránk, ami meg kell, hogy mondjam, megdobogtatta a szívünket. Az már kevésbé, hogy az "autofocus" feliratot sehol sem láttuk, valószínű tehát, hogy fixfókuszos optikával van dolgunk. A kijelző 2 hüvelyk átlójú, ránézésre QVGA felbontású, bár ez a specifikációból nem derült ki. A gombok nem tűntek valami minőséginek, de a régebbi modellekhez képest így is hatalmas előrelépés.

A további szolgáltatások között sajnos semmi impresszívet nem találunk. Bluetooth, microSD bővíthetőség, MMS, videó és zenelejátszási képesség, ennyivel ki is fújt a dolog, sem internetböngésző, sem e-mail kliens. Az akkumulátor a gyártó szerint 6 óra zenehallgatást tesz lehetővé, ami finoman szólva is szerény. A 90 grammos készülék áprilistól lesz kapható, sikere ezúttal is az árcédulán szereplő összegtől függ majd.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.