Hirdetés

2018. október 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mobiltelefon rovat

MWC: Samsung U900 Soul élőben

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Barcelonában mintegy 20 Samsung Soul várta a gyártó standján az érdeklődőket.

Hirdetés

Tegnap már megkezdődött az idei Mobile World Congress a Sony Ericsson bejelentéseivel. A hivatalos megnyitó azonban ma volt, mi elsőként a Samsung standját kerestük fel, de miután kilenckor még biztonságiak álltak a bejáratnál, ezért a Sagem újdonságaival ismerkedtünk.

Visszatérve a Samsunghoz nagyjából 20 U900 Soul fogadott bennünket, úgyhogy rengeteg kép készült, ezeket meg is osztjuk. A készülékről már írtunk korábban, egy 12,9 mm vékony, 5 megapixeles kamerával felszerelt, 7,2 Mbits-od HSDPA sebességre képes fémből készült eszközről van szó.

A Soul különlegessége, hogy a hagyományos navigációs kezelőszerv helyett egy színes, érintésérzékeny OLED kijelző tapicskolásával tudunk haladni a menüben. A ki képernyőn mindig aszerint változnak az ikonok, hogy a menü mely részén kóválygunk, így alapvetően sokat egyszerűsödik a kezelés. A tapintásokat rezgéssel hálálja meg az eszköz, de a rövid kipróbálás alatt egyértelművé vált, hogy a kezelést szokni kell. Ezt a standon hemzsegő Samsung emberkék közül is elismerte egy-két kollega, de hozzászokás után valószínűleg nem lesz komoly gond.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.