MWC 2022: Fülhallgatóval is készült a Realme, bemutatkozott a Buds Air 3

A szupergyors töltés és az új okostelefonok mellett a Realme frissített TWS fülhallgatóval is készült az MWC-re.

Hirdetés

Bone a helyszínről jelentett a Realme 150 wattos töltéséről, a gyártó csúcsmodelljének számító GT 2 Próról és a némileg visszafogottabb GT 2-ről is. Nem esett azonban szó a TWS fülhallgatókról, pedig abból is vitt újat Barcelonába a gyártó, név szerint a Realme Buds Air 3-at.


[+]

A Buds Air 3 az általunk is tesztelt Buds Air 2 közvetlen utódja, ezt ránézésre is meg lehet állapítani: maradt az in-ear kialakítás és a szárak, utóbbiak azonban rövidebbek. A Buds Air 3 elődjéhez hasonlóan kínál aktív zajszűrést, ráadásul az új modellben van dedikált szélzaj-szűrés is. A hívások közben két mikrofon felel a háttérzajok eltompításáért, az ANC pedig maximum 42 dB-ig képes szűrni. A Bluetooth 5.2-n keresztül van kéteszközös multipont támogatás, a késleltetés állítólag 88 milliszekundum.


[+]

A hangok megszólaltatásáért 10 milliméteres dinamikus meghajtók felelnek, AAC vagy SBC a támogatott kodekek. Van basszuskiemelés is, illetve Dolby Atmos, plusz a kísérő alkalmazáson keresztül lehet személyre szabni a hangzást, ígéri a gyártó. A fülhallgatók kialakítása IPX5 szabványnak megfelel, így lehet bennük edzeni és egy kisebb eső sem tesz valószínűleg kárt bennük. Az üzemidő 30 óra, ígéri a Realme, de ez a fülhallgatókra és a tokra együtt vonatkozik, így nem teljes értékű információ. A tok valamivel laposabb lett, mint az elődé volt. Az új fülhallgatók fehérben és sötétkék színben lesznek elérhetők “hamarosan”, az ajánlott európai áruk 59,99 euró.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme Buds Air 2 - ordító szellő

    Jó hangzást, hosszú üzemidőt, aktív zajszűrést és kifejezetten kellemes kialakítást kínál a Realme a 2021 márciusában bemutatott Buds Air 2 fülhallgatójával. A legvonzóbb mégis a termék 16 ezer forint körüli ára.

  • Realme Buds Air és Neo - mint két tojás

    A mobilok után most két fülhallgatót hoztunk a BBK alá tartozó gyártótól, és bár alapvetően rétegigényt szolgálnak ki, épp emiatt lehetnek hiánypótlók.

Hirdetés