2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

MWC 2016: Újdonságok az Oppo háza táján

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Új töltési és képstabilizálási technológiákról volt szó a gyártónál.

Hirdet​és​

Az Oppo is készült pár újdonsággal a Mobile World Congress-re, ám most nem a telefonokra, hanem a technológiára fókuszáltak. A vállalat egyébként szokásához híven egy nagyon menő standot rakott össze, melyen a forgalomban lévő eszközöket is ki lehetett próbálni.


[+]

Az első újdonság a Super VOOC Flash Charge technológia, mely a két éve bemutatott VOOC Flash Charge utódjának tekinthető. Az új megoldás öt percnyi töltéssel 10 órányi beszélgetési időt igér, egy 2500 mAh kapacitású akkumulátort pedig mindössze 15 perc alatt teljesen fel lehet tölteni, köszönhetően az áramerősséget dinamikusan szabályozó algoritmusnak. A feszültség 5 Volt, a microUSB és az USB Type-C egyaránt támogatott.

A töltési idő megreformálása mellett a képalkotásban is durrantottak, a SmartSensor Image Stabilization névre hallgató technológia személyében az első mobil, szenzor alapú képstabilizálási megoldást hozták el a piacra. A technológia előnye az eddigi lencse alapú megközelítéssel szemben a háromtengelyes, pixelszintű stabilizálásban, az alacsony fogyasztásban és a visszafogott hőtermelésben keresendő.

Előremutató dolgokat láthattunk tehát az Oppónál, ám a technológiák piaci bevezetéséről nem esett szó - remélhetőleg hamarosan forgalomba kerülő termékekben is viszontláthatjuk az újdonságokat.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​e​tés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.