Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hugo Barra kínozza a Redmi Note 3-at

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Xiaomi nemzetközi vezére megmutatja, mennyit bír a középkategóriás phablet előlapi védőüvege

Sokakat meglepett Hugo Barra, a Google és az Android egyik arcának 2013-as döntése, miszerint elhagyja a keresőóriást, és az akkor kevésbé ismert kínai Xiaomihoz csatlakozik. A gyártó persze azóta sikert sikerre halmoz, Barra pedig a Xiaomi arca lett a nyugati világ számára, és nagyjából minden második interjúban azokat a kérdéseket kell mosolyogva kikerülnie, amelyek a MIUI-s mobilok hivatalos nyugati nyitása felől érdeklődnek.

A fémházas Redmi Note 3 az eddigi egyik legjobb ár/érték ajánlatuk, hiszen a Helio X10-es SoC, a Full HD-s, 5,5 hüvelykes kijelző és a fémház mellé ujjlenyomat-olvasó, hatalmas akkumulátor és igen fürge működés jár. Barra most azt is megmutatja, hogy kontrollált körülmények között mennyit bír az IPS kijelző védőüvege, melynek típusát a Xiaomi nem pontosítja. Barra mindenesetre kiteszi a Note 3-at karcolásoknak, nagyobb ütéseknek és egy jármű nyomásának is, a phablet pedig állja a sarat.

Apró dobozban érkezett meg a Redmi Note 3
Szép, gyors és sokáig bírja: a Note 3 a Xiaomi egyik legjobb ajánlata [+]

Persze az arccal való leejtést a Xiaomi nemzetközi vezére elkerüli, hiszen a Note 3 nem strapatelefon, és az ilyen balesetek nagy eséllyel végződnek kijelzőcserével, azt mindenesetre jó látni, hogy az előlap bizonyos külső behatásokkal sérülés nélkül megbirkózik. A Note 3 Helio X10-es változata egyébként tőlünk is plecsnivel távozott, hiszen a hazai felárak mellett is igen erős ajánlat, akár 16/2 gigabájt, akár 32/3 gigabájtos kiszerelésekben. Ázsiában egyébként már a Pro változat is feltűnt, még gyorsabb rendszerchippel (Snapdragon 650), úgyhogy a harmadik generációs Note készülékek sikere jó ideig biztosított lehet – mondjuk a „Redmi Note 4” érkezéséig.

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.