Bemutatkozott a Xiaomi Redmi Note 3

Nagyon sok kiszivárgott fotó, tanúsítvány és egyéb információk után ma végre hivatalosan is bemutatkozott a fémből készült készülékházzal büszkélkedő Xiaomi Redmi Note 3. Sokáig „Redmi Note 2 Pro" néven emlegettük a kütyüt, de a lényeg ettől függetlenül nem változott: MediaTek Helio X10 lapkakészlet mellé 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző, 13 megapixeles, PDAF-autofókusszal ellátott hátlapi kamera, LTE-támogatás, dual SIM, ujjlenyomat-olvasó és MIUI 7 a fő hívószavak.

Bemutatkozott a Xiaomi Redmi Note 3
[+]

A burkolat alatt egészen meglepő, 4000 mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, mindezt úgy, hogy az elődnél mindösszesen 4 grammal lett nehezebb a Redmi Note 3 és a legvastagabb pontján is csak 8,65 milliméteres a kütyü. A phablet kétféle kiszerelésben érkezik, az olcsóbbik verzió 16 gigabájtos háttértárral és 2 gigabájtnyi RAM-mal jelenik meg, 899 jüanos kínai áron (átszámítva körülbelül 41 000 forint), a nagyobbik modell pedig 1099 jüanba kerül (átszámolva körülbelül 50 000 forint), de a felárért cserébe 32 gigabájtos tárolóegységet és 3 gigabájtnyi RAM-ot kínál. Ezek az árak természetesen magasabbak lesznek, mire hozzánk eljut a mobil, viszont mindenképpen nagyon jó vételnek ígérkezik a szürke, arany és ezüst színekben elérhető Redmi Note 3.

Azóta történt

Előzmények

  • Holnap érkezik a Xiaomi Redmi Note 3

    Redmi Note 2 Pro helyett a fenti névvel hull le a lepel a legújabb középkategóriás Xiaomi phabletről, amely hivatalos renderképen is megmutatta fémházát és biometrikus szenzorát.

Hirdetés