MWC 2015: Megnéztük a Haier csúcsmodelljét

A Haier egy kínai vállalat, túl sok hatásuk nincs Magyarországra nézve, mégis érdemes azért megtekinteni, hogy a különböző cégek milyen termékekkel kényeztetik el a vásárlókat. A V5 névre keresztelt készülék egy 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású IPS kijelzővel hívja fel magára a figyelmet, és szintén jó hír, hogy a mobilon már az Android 5.0 Lollipop fut. A megjelenítő dupla koppintással felébreszthető, valamint megnövelték érzékenységét, hogy kesztyűben is lehessen kezelni.

Haier V5
[+]

A motorháztető alatt egy 64 bites, 1,7 GHz-es nyolcmagos processzor végzi a munka oroszlánrészét (MediaTek gyártmány), emellett 2 GB RAM-ról és 32 GB-os belső tárhelyről számolhatunk be. A hátlapon található, dupla ledes villanóval ellátott fényképező 13 megapixeles, az előlapon lévő kamera pedig 5 megapixeles képeket képes készíteni.

Haier V5
[+]

A megfelelő hangzásért a DTS-sel ellátott hangszóró gondoskodik, a nagy hangzavarban a minőségét sajnos nem tudtuk kipróbálni. A V5-öt egy 2800 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, melytől két napos üzemidőt várhatunk.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

  • Kapcsolódó cégek:
  • Haier

Előzmények

Hirdetés