MWC 2014: Kezünkben az 5,55 milliméter vékony okostelefon

Hirdetés

Amióta az okostelefonok tulajdonképpen egyre nagyobb méretű tepsik, talán még nagyobb a vékonysági verseny, mint korábban volt. Jelenleg úgy tűnik, hogy a Kínában már korábban bemutatott Elife S5.5 áll nyerésre, melyet egy bizonyos Gionee nevű cég gyárt.


[+]

Az 5,55 milliméteres érték leírva is jól mutat, de ennél fontosabb, hogy a készüléket tényleg jól összerakták, az alumíniumból készült keret finoman eldolgozott és robusztus, a hátlapot pedig karcálló felület borítja, mely az ujjlenyomatokat viszont eléggé gyűjti. A készülék belsejében 1,7 GHz-es nyolcmagos processzor dolgozik, az előlapon pedig egy 5 hüvelykes képátlójú, Full HD felbontású AMOLED-megjelenítő terület el. A hátlapi kamera 13, az előlapi pedig 5 megapixeles, utóbbi ultra nagy látószöggel rendelkezik, mert mint tudjuk, az idei MWC legalább annyira szólt a jó minőségű selfie képekről, mint a 4K-s videórögzítésről.


[+]

Az eszköz Kínában 375 dollárnak megfelelő áron fog debütálni március 15-én, több színben is elérhető lesz, ráadásul ugyanezt a készüléket több márka kínálatában is megtalálhatjuk majd, hazánkba valószínűleg az AllView hozza el.


[+]

Azóta történt

  • MWC 2014: Oaxis InkCase

    Újabb hasznos tartozékot mutatunk meg, mely a telefonok hátlapjára rögzíthető, és egy valóságos e-ink olvasóvá varázsolja azokat.

  • MWC 2014: Gionee Elife E7

    A kínai gyártó az S5.5 mellett más terméket is bemutatott, mely szintén bivalyerős hardverrel és kitűnő kijelzővel rendelkezik.

  • Rövidesen debütál az Elife S5.5

    Negyven országban lesz kapható a Gionee Full HD kijelzővel és nyolcmagos processzorral szerelt 5,5 milliméteres csúcsmobilja.

  • Készül a Gionee Pioneer P4

    A világ legkarcsúbb készülékének megalkotása után az indiai gyártó egy jóval szerényebb megoldással bővíti hamarosan kínálatát.

Előzmények

Hirdetés