MWC 2014: A HTC a Desire 610-zel is a középkategóriát erősíti

Mint ahogyan arról beszámoltunk korábban, a HTC nem hozta el a One utódját a barcelonai kiállításra, annak csupán a csücskét mutatták meg. Ehelyett a Desire 816-tal igyekeztek a középkategória felső szegmensét megcélozni, az 5,5 inches kijelzővel szerelt masina kapcsán versenyképes árazást is ígértek.

A Desire 816-tal egyidőben bemutatkozott a Desire 610 is, legalábbis papíron, mert túl sokan eddig nem nagyon látták, a tajvani cég ugyanis nem állított ki egyetlen példányt sem az egyébként méretesnek tekinthető standon, még üvegbúra alatt sem, mint a 816-ot.

A Desire 610 nanoSIM-et fogad, a kijelzője 4,5 hüvelykes, felbontása qHD (540 x 960), belül négymagos Snapdragon 400-as processzor és 1 GB RAM teljesít szolgálatot. A 816-hoz hasonlóan megmaradtak az előlapra szerelt Boomsound hangszórók, ám az elülső kamera felbontása 1,3 megapixelesre, a hátlapon található modul pedig 8 megapixelesre zsugorodott.

Az akkumulátor 2040 mAh teljesítményű, adatkommunikációs szempontból pedig fejlettnek tekinthető a telefon, hiszen 4G-hálózatokon is képes működni, 4.0-s verziószámú Bluetooth is került bele. Áráról egyelőre nincsen információ, mert bár a Desire 816-ról is azt mondták, hogy nagyon versenyképes lesz, az azóta kiszivárgott 350 eurós szint annyira nem tűnik acélos ajánlatnak, mint amennyire ezt beharangozta a gyártó. A májusi piacra lépésig persze sok minden változhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés