Müzlis dobozban, akár ajándék laptoppal küldik a Pixel 4-eket

Mókás aprósággal együtt küldték ki az előrendelőknek az új termékeket, de az első előrendelők ajándék Chromebookot is igényelhetnek!

Elindult az első nagyobb adag Pixel 4 a raktárból a felhasználók, elsőként Kanada és Ausztrália kapott az újdonságokból tegnap, ma pedig az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, illetve Tajvanon indult el a kézbesítés. Ne lepődjön meg a korai előrendelők közül senki, ha az érkező csomag nagyobb lesz egy telefondoboztól elvárható méretnél, a Google ugyanis ötletesen, egy nagy müzlis dobozba csomagolta a telefon normál dobozát, és még némi színes, ehető müzlit is mellékelt az újdonsághoz.


[+]

A Free Inside felirat, a korlátlan Google Fotók-felhőtárolással azt jelenti, hogy három évig eredeti minőségben őrzik meg a képeinket és videóinkat (Original Quality), míg a legtöbb mobil esetén 16 megapixeles képfelbontásra és 1080p-s videóra (High quality) tömörítik a képeinket. Ilyenkor külön szerencse a szervereknek, hogy nincs 60 fps, ha 4K-t veszünk fel.


[+]

Van azonban egy gálánsabb ajándék egy angol felhasználó értesülése szerint: a megérkezés utáni 14. és 45. nap között a vásárlók igényelhetnek maguknak egy ajándék 14-es HP Chromebookot, AMD Dual Core A4 processzorral , 4 GB RAM-mal, 32 GB-os, eMMC típusú belső tárolóval és természetesen Chrome OS-szel. Az akció részleteit ide kattintva lehet megnézni, de aki csak emiatt venne Pixel 4-et Angliában, az valószínűleg már lecsúszott.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés