Mutatós órákkal frissítette kínálatát a Withings

Az ismét önálló márka a Steel HR szériát ajándékozta meg Sapphire Signature kiszerelésekkel.

A Nokia felvásárolta, aztán gondolt egyet, és eredeti tulajdonának eladta a Withings viselhető kütyü brandet, aminek Steel HR szériája talán a legismertebb. Most ez a család kapta meg a Sapphire Signature kiszerelést potom 300 euróért, kék/ezüst és fehér/rózsaarany kivitelben 36 milliméteres órarésszel, feketében pedig 40 milliméteressel. A termékoldal épp csak azt nem teszi hozzá, amire a név utal: vajon zafírüveg védi-e az órarészt?

A hibrid ketyere az analóg mutatók mellett mindenesetre apró kijelzővel is rendelkezik, de fontosabb ennél a telefonra küldött aktivitásinformációk sora (iOS 10, Android 6 vagy ezeknél frissebb verziójú készülék szükséges Bluetooth LE támogatással). A pulzusmérő, a nappali és esti mozgásfigyelő és a háromtengelyes MEMS gyorsulásmérő a lépéseket, az alvásciklusokat, a megtett távokat és, az elégetett kalóriákat is statisztikázza. Emellett automatikusan észleli, ha az felhasználó úszni vagy futni megy, azaz monitorozza a sporttevékenységeket.

Ez 50m / 5 ATM minősítést is jelent, amit a 39 grammos kisebbik és a 49 grammos nagyobbik óra is megkapott. Az előbbi 18, az utóbbi 20 mm-es szíjakkal kompatibilis. A Withings 25 napos üzemidőt ígér töltésenként, normál használat mellett, 5 napot sportmódban, további 20-at pedig akkumulátorkímélő módban, amikor csak az analóg óra és az aktivitáskövetés aktív.

Azóta történt

  • Withings ScanWatch - egészséges hibrid

    Nem klasszikus okosóra, korlátozottak a lehetőségek, cserébe klinikailag hitelesített EKG-val és véroxigénszint-mérővel, és folyamatos működés mellett masszív három hetes üzemidővel rendelkezik.

Előzmények

Hirdetés