2018. december 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mobiltelefon rovat

Mobilt hatmillióért?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Pocket-Lint

Akinek telik egy 110 milliós Bentley-re, annak biztos belefér egy ilyen drága ketyere, gondolta a Vertu, amely bejelentette a Signature for Bentley készüléket.

Azért az mégis csak jó, ha az ember mobiljának stílusa passzol luxusgépjárművéhez, legalábbis erre épít egy ideje a luxuskészülékeiről ismert Vertu. A Full HD-s, Snadragon 801-es, titánból, zafírból és egzotikus bőrökből összerakott, érintőkijelzős Signature Touch for Bentley tavaly már elstartolt, most pedig a hagyományos nyomógombos Signature for Bentley a soros, amely potom 14 500 angol fontért előrendelhető, ami mai árfolyamon mintegy 6 370 000 forintnak felel meg. Persze nem csak telefont lehet autóhoz vásárolni, hanem fordítva is, és aki az alább látható készüléket megkaparintaná, már 252 000 fontért szerezhet mellé egy Bentley-t (110,7 millió forint).

Hatmillió forintnál is többért rendelhető elő a Vertu Signature for Bentley
Hatmillió forintnál is többért rendelhető elő a Vertu Signature for Bentley

A fenti készüléket a Bentley Mulsanne Speed inspirálta, így nem meglepő, hogy a mobilkészüléken visszaköszönnek a jármű stílusjegyei és a luxusjárgányéval megegyező anyagok, beleértve az igazi borjúbőr borítást. A Bentley-s életérzést a készülék szoftveres felületén is meg lehet kapni, az autógyártó logója mellett ugyanis kapcsolódó háttereket is talál majd a képernyőn a vásárló. A készülék specifikációt egyelőre nem közölte a Vertu, azt viszont igen, hogy az előrendelés során viszonylag széles körben testre lehet szabni a megjelenést. A titán és zafírkristály elemek ennél a készüléknél is visszaköszönnek, úgyhogy a kézzel készített burkolat tényleg különleges(en drága) lesz, amikor szeptember 18-án megjelenik.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.