Snapdragon 810-zel érkezhet a Vertu V06

A sokat vitatott, létező vagy nem létező hőkezelési gondjai ellenére a Snapdragon 810-es lapkakészlet 2015 egyik legnépszerűbbike a mobilpiacon, persze kevés a gyártók számára elérhető alternatíva a high-end komponensek között. A Vertu is ragaszkodik a Qualcomm megoldásaihoz, és a tavalyi, Snapdragon 801-es SoC-vel bemutatkozó Signature Touch for Bentley után az idei érintőkijelzős csúcskészüléke is Snapdragon rendszerchipet kaphat, méghozzá a fent említett, nyolcmagos variánst.

A tavalyi Vertu Signature Touch for Bentley is csúcskategóriás Qualcomm chipsetet kapott
A tavalyi Vertu Signature Touch for Bentley is csúcskategóriás Qualcomm chipsetet kapott

Mindez a GeekBench adatbázisából derült ki, ahol Vertu V06 néven járt egy eddig ismeretlen és be nem jelentett mobil kipróbálni magát a processzoros teljesítményteszteken. A Vertu V06 a 64 bites Snapdragon 810 mellett 4 GB RAM-mal, Adreno 430-as grafikus gyorsítóval és Android 5.1.1-es rendszerrel állt a Geekbench egy- és többmagos feladatai elé, és egyébként 1230, illetve 3700 pontos eredményeivel nem is szerepelt rosszul. Többet azonban egyelőre nem tudni a Vertu V06-ról, csak annyi bizonyos, hogy ez a luxuskészülék sem lesz olcsó, ha egyszer megjelenik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vertu

Előzmények

  • Mobilt hatmillióért?

    Akinek telik egy 110 milliós Bentley-re, annak biztos belefér egy ilyen drága ketyere, gondolta a Vertu, amely bejelentette a Signature for Bentley készüléket.

  • Bemutatkozott a Vertu for Bentley

    Titánból, zafírból és egzotikus bőrökből építkezik a Vertu Signature Touch limitált Bentley kiadása.

  • Bemutatkozott a Vertu Signature Touch

    Méretes Full HD kijelzővel, Hasselblad kamerával, Bang & Olufsen hangrendszerrel és szélsebes Snapdragon 800 processzorral érkezik az egzotikus bőrökbe és nemesfémekbe burkot új Vertu csúcsmobil.

Hirdetés