Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Csúcshardverre frissült a megfizethetetlen luxustelefon

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PR News Wire

A Vertu Constellation Snapdragon 820-at kapott és QHD felbontáson jelenít meg tartalmakat, ám aligha emiatt kell érte otthagyni egy kisebb vagyont.

Hirdetés

Azoknak, akik nem úgy teszik fel a kérdést, hogy okostelefont hány ezerért, hanem úgy, hogy hány millióért, van egy jó hírünk: a luxustelefonokat is gyártó Vertu frissítette Constellation sorozatát. A britek új ajánlata kívülről a szokásosan egyedi formavilágot hozza, kézzel megalkotott elemekkel és minőségi anyagokkal, ám belül sem kell szégyenkeznie.


[+]

A február közepétől kapható Constellation lelke ugyanis a négy Kryo magot használó Snapdragon 820, amit 4 gigabájt RAM és 128 gigabájtos, microSD kártyával bővíthető tároló egészít ki az Engadget információi szerint. Az előlapon 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560 pixeles AMOLED megjelenítő villan fel, mögötte pedig 3220 milliamperórás telep biztosítja az energiaellátást. A panelt zafírüveg védi a karcoktól és a sérülésektől.


[+]

A hátlapra 12 megapixeles kamerarendszer került 1,55 mikronos pixelekkel és 4K felvételi opcióval. A hangminőségből a Dolby Digital Plus is kiveszi a részét. A dual SIM-es Constellation árát még nem volt hajlandó a Vertu elárulni, az előzmények után persze a Porsche Design Mate 9 árcímkéjében, pontosabban annak is a többszörösében érdemes gondolkodni.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.